Muzica

Adi Sopterean

Profesor de muzica (chitara, pian, percutie, vioara)

Emotiile sunt muzica, indiferent ca e vorba de instrumente precum pian,chitara,tobe sau voce,sentimentele nu se pot exprima decat prin muzica, De altfel, prin vene ar trebui sa curga note muzicale:)

Arta de a preda muzica necesita multa miculozitate si o mare dragoste fata de invatacei. Recomand cu caldura cursurile de muzica asadar inca de la primii pasi in viata, pana la cei mai inaintati! Ea dezvolta abilitatile fizice si psihice,metrice si armonice!

Unul dintre citatele mele preferate? ,,Cand muzica te loveste..nu simti nici o durere!!!

Studii:

 

Naomi Bahnaru

Profesoara de pian si canto (interpretare vocala)

 

 


 

 


Marcelle Poaty-Souami

Instructor de pian, percutie si compozitie

Cel mai frumos lucru pe care putem sa-i facem unii pentru altii este sa vedem valoarea si potentialul, inaintea imperfectiunilor.

Fie ca ceea ce invatam sa transiteze granitele domeniuliui muzical, iar munca depusa sa se observe in toate celelalte domenii ale vietii noastre, definindu-ne intai ca oameni.

Sunt student in cadrul Universitatii de vest Timisoara, Facultatea de muzica, Sectia pian. Absolvent al Colegiului de Arta “Ion Vidu”, Timisoara, unde am participat la zeci de concursuri regionale, nationale si internationale, olimpiade zonale cat si nationale. Am castigat numeroase premii, participand si la master-class-uri sustinute de pianisti- solisti din Romania, Italia, Germania. iar colaborarile in diferite proiecte sunt pe plan local cat si national.

De abia astept sa vad lucrurile pe care le vom invata unii de la altii;-)