Impresii Clienţi

“În primul rând, Palestra este locul unde Andrei-Luca vine de fiecare dată cu zâmbetul pe buze şi pleacă încărcat de bună dispoziţie, indiferent că este vorba de cursul de limba engleză sau de cursul de chitară. Pentru mine ca părinte, aceste trăiri cotidiene ale fiului meu  sunt foarte importante şi le urmăresc  cu mult drag şi cu o imensă apreciere pentru ceea ce faceţi în acest centru.”

Dana P.

“Palestra – un loc cald şi plăcut cu oameni minunaţi, unde copiii merg cu bucurie!”

Mona G.

“Palestra! E minunată . E mirobolantă, e fabuloasă! Toţi profesorii sunt amuzanţi şi ştiu cum să se poarte cu copiii. Eu mă distrez învăţând.  Am parte de clipe SUPER.”

Mara B. (cursantă chitară)

“Primul contact cu “PALESTRA ” al lui Adrian (8 ani  pe atunci) a fost cu ocazia deschiderii centrului în 2010, când l-am şi inscris.
Adaptarea a fost uşoară pentru  copiii din grupa de incepători pe vremea aceea. Se cunoşteau din fragedă pruncie, zilnic întâlnindu-se în Parcul Botanic la joacă. Adrian a fost încântat înca de la prima şedinţă. LAURA a reusit sa-l faca sa iubeasca LIMBA ENGLEZA..
Au trecut cinci ani şi e la fel de radios când vine de la Palestra.  În aceşti  ani a făcut engleza fără întrerupere, germană aproape doi ani şi de câteva luni merge la olărit.
Îi place totul.: Laura, profesorii-prieteni, colegii, spaţiul primitor, modul modern de predare, covrigeii, ceaiul, pauzele, ieşirile în parc, cărţile, cadourile primite, jucăriile, serbările,  pozele ….
ADRIAN IUBEŞTE PALESTRA!
Vă mulţumesc că EXISTAŢI !
Vă doresc “VIAŢĂ ” lungă şi multi clienţi la toate activităţile pe care le aveţi.”

Dana I.