Tineri

A trăi adolescența în limba engleză este o aventură unică, pe care te încurajăm să o faci alături de echipa noastră.  Îţi oferim un mediu sigur și de încredere, care te susține în dezvoltarea ta personală și care te pregătește cu adevărat pentru viitor.


Pregătire pentru BAC

Vrei să mergi liniștit la BAC, bine echipat pentru Engleză?  Soluția noastră constă într-o pregătire intensivă pentru BAC de 3 ori / săptămână, în grupe mici de studiu.  Această pregătire se finalizează cu o simulare a testului de la BAC. Sesiunile de pregătire se vor focaliza in mod deosebit pe următoarele:

- Conversație în diverse contexte
- Elemente de gramatică
- Vocabular tematic
- Exprimarea opiniilor
- Prezentări personale/ filme/ cărţi/
- Hobby-uri
- Planuri personale de viitor

English Culture

A fi cool înseamnă să și gândești cool.  Prin clubul de conversație Tween Talk vei învăța să folosești engleza în mod cursiv și corect în diverse situații relevante pentru cultura internaţionaţă, dar în mod special pentru culturile britanică şi americană.  Astfel, cu ajutorul trainerilor noştri Deb Bishop (UK) şi Steve Bishop (US), precum şi prin intermediul invitaţilor noştri din ţările vorbitoare de engleză,  îți vei îmbunătăți competențele conversaționale într-un ritm extrem de alert şi cu eficienţă maximă. Dintre temele cursului amintim:

- Muzică şi artă
- Gadget-uri
- Modă
- Educaţie
- Călătorii

Drama Club (Engleză prin teatru)

Acest club este destinat tinerilor a căror pasiune este atât limba engleză, cât și teatrul.  Cursul se focalizează în mod deosebit pe dezvoltarea competențelor conversaționale, dar și stimularea creativităţii, prin compunerea de piese de teatru în echipă. Trainerii sunt exclusiv vorbitori nativi. Accesează  acest link pentru exemplificare. Elementele incluse ca parte a acestui curs se vor focaliza pe:

- Comunicare non-verbală
- Expresii  şi parafrazări
- Exprimarea de opinii şi concluzii
- Dialog

Debate Club  (Club de dezbateri)

Acest club facilitează în mod special dezvoltarea capacităţii de argumentare şi de prezentare a diverselor subiecte specifice vârstei, în faţa unei audienţe, dar învăţăm împreună şi alte abilităţi absolut necesare pentru viitor: munca în echipă, gestionarea timpului, respectarea competiţiei.

Această metodă de exersare a englezei în debate-uri reprezintă un exerciţiu extrem de eficient şi pentru probele orale ale testelor de engleză viitoare,  fie ele naţionale sau internaţionale.