Palestra music

Pian, chitară clasică/acustică/electrică, percuţie, canto


Cursurile noastre de muzică destinate atât copiilor, cât şi tinerilor, includ în momentul de faţă invăţarea unui instrument (pian, chitară clasică/acustică/electrică, percuţie), lecţii de canto şi compoziţie.  Am conceput atât cursuri pe grupe mici, cât şi tutoriale individuale, care sunt adaptate la interesul fiecărui cursant, la propriul ritm de învăţare şi la orarul său.

Profesorii noştri constituie o echipă tânără şi profesionistă, specialişti în domeniu, cu pregătirea şi experienţa necesare organizării unor cursuri de calitate superioară. Obiectivul lor comun este ca să-şi inspire cursanţii în a se putea exprima prin muzică şi au abilitatea de a preda atât celor care consideră muzica un hobby, cât şi celor care se pregătesc pentru diverse concursuri şi, de asemenea, admiteri la instituţiile de specialitate.

În cadrul demo-urilor, ai posibilitatea de a încerca toate instrumentele pe care le avem la dispoziţie (instrumente de calitate superioară, Yamaha), iar profesorii noştri te vor îndruma înspre tipul de curs care ţi s-ar potrivi cel mai bine. Fă primul pas şi înscrie-te la un demo chiar acum (link cu formularul, care, apropo, as vrea sa fie ceva simplificat, nu neaparat doc acelor din word, cu detaliile de contact, tipul de curs, etc)