Germană
De câte ori ai auzit această remarcă în jurul tău: “Germana e atât de greu de învăţat!”

În cadrul cursurilor destinate copiilor (5-14 ani), ne-am propus să-i ajutăm pe copii să se împrietenească cu această limbă şi să fie încrezători in folosirea ei ca mijloc de comunicare în situaţiile cotidiene. Metodele folosite iau mereu în considerare atât diversitatea tipului de învăţare,  cât şi ritmul fiecărui copil, precum şi preocupările lui individuale.

Cursurile sunt organizate pe grupe mici de maxim 6 persoane, pentru o eficientizare sporită în acumularea abilităţilor vizate.Deutsch 1 (5-7 ani)

La această categorie de vârstă, obiectivul nostru principal este de a-i ajuta pe copii să se familiarizeze cu limba şi sa poată folosi un vocabular minim în conversaţii  care simulează situaţiile zilnice concrete. Cel mai mult ne place să mergem la cumpărături!!!


Deutsch 2 (8-10 ani)

În cadrul acestei grupe, pe lângă dezvoltarea abilităţii de a comunica oral în diverse cadre sociale,  introducem abilitatea de a citi şi a scrie în germană, pornind de la texte minime şi progresând înspre literatura germană pentru copii. Folosim o multitudine de mijloace audio şi video, inclusiv aplicaţiile disponibile pe gadgeturi, pentru a fi mereu în contact cu germana autentică.


Deutsch 3 (11-14 ani)

În cadrul acestui curs promovăm proiectele în echipă şi învăţăm să folosim limba scriind primele emailuri, compunând primele povestiri şi sustinând primele prezentări în germană, încurajându-i pe cursanţi să exprime cât mai mult din lumea lor prin intermediul acestei limbi. Ne place mult şi teatrul în germana şi compunem împreună diverse schiţe, pe care apoi le interpretăm pe roluri!