Noutăţi
ana&sari
Curs interpretare vocală/canto
  • Posted:
  • February 2, 2015Cursuri copii:

Ai un copil prin preajmă pe care îl auzi fredonând mereu? Încurajează-l să se exprime si să dea glas sentimentelor şi stărilor sale interioare prin muzică! La cursul de interpretare vocală (canto) urmărim să punem bazele teoretice, cât şi practice în ceea ce înseamnă interpretarea vocală a cântecelor preferate ale copilului tău! Învăţând să cântăm frumos şi corect, prindem curaj şi încredere în noi înşine, muzica devenind o modalitate extrem de plăcută de a ne exprima în public.


Cursuri tineri:

Ai voce, dar nu ai avut curaj să îţi dezvolţi talentul muzical? La cursul de interpretare vocală (canto) investim în calităţile tale, le aducem în lumină şi împreună reuşim să scăpăm de inhibiţii şi să ne exprimăm prin muzică, pornind de la noţiunilor elementare pânaă la dezvoltarea tehnicilor profesioniste, care te pot pregăti pentru diverse concursuri şi competiţii sau admiterea la instituţiile de specialitate.


Cursuri adulţi:

Ţi-a plăcut mereu să fredonezi melodiile preferate, dar ai vrea mai mult pentru tine? Crezi că e prea târziu să investeşti în educaţia ta vocală? La Palestra Training niciodată nu e prea târziu pentru a face lucruri de calitate, mai ales dacă sunt făcute cu plăcere. Vino să dai glas micii tale pasiuni, învăţând să cânţi corect şi frumos, astfel încât muzica să devină un timp de răsfăţ de care ai nevoie!

 

No Comments
Leave a Comment