Noutăţi
spring deni
Atelier de fotografie
 • Posted:
 • March 5, 2015

Vă anunţăm cu bucurie lansarea acestui nou atelier miercuri, 1 aprilie, 16:00 – 17:00.

Colega noastră Denisa Kui, artist plastic şi fotograf profesionist, ne invită să învăţăm împreună noţiunile de bază ale acestei arte şi să participăm la o mulţime de proiecte îndrăzneţe şi inspirate.

Atelierul acesta este destinat tinerilor şi adulţilor, iar Denisa aşteaptă cu nerăbdare să ne introducă acest limbaj magic de comunicare: cel al imaginilor.

Locurile la acest atelier sunt limitate, deci înscrie-te din timp. Pregăteşte-ţi aparatul pentru captarea unor imagini care comunică!

2 Comments
Camelia Balan

2015-03-21 13:42:04 Reply

Buna ziua, ma intereseaza daca acest curs de arta fotografica se andreseaza si tinerilor , am o fata de 12 ani si a fost at rasa foarte mult de acest domeniu de anul trecut din tabara, unde au avut ateliere in domeniu si I-a placut foarte mult. Cat costa, cat tine cursul..
Astept un raspuns, multumesc!

  Palestra

  2015-03-28 17:09:13 Reply

  Buna ziua, dna Balan,

  Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului. Intre timp am inteles ca ati fost sunata din partea noastra si ati decis sa asteptati atelierele de vara.
  Varsta, de fapt, este un factor relativ, daca exista pasiunea pentru fotografie si daca fiica dumneavoastra poseda un aparat de fotografiat mai performant.
  Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

  Un week-end minunat,
  Laura

Leave a Comment